Детегледачка - Франция

Работници във фабрика - Германия

Шофьор на камион С + Е

Успешни истории

Techers - England

Работници в автомивка - Англия

Работа в чужбина, работни позиции, визи, самолетни билети

Основната ни дейност е посредничество при наемане на работа в чужбина и България. Работим и по младежки програми и програми за културен обмен. Също така екипът ни може да ви помогне за намирането на най-добра цена на самолетен билет, както и да ви консултира за издаване на виза за всяка една дестинация.

Работейки успешно от 2008 г. - Слава - 7 се утвърди като една от водещите HR, Work & Travel компании в България и ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, предлагаща богат асортимент от програми и позиции в чужбина- Белгия, Близкия изток, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Италия, Кипър, Малта, САЩ, Швеция, Франция....... за студенти и вече завършили.

Имаме договорни отношения с водещи университети в ЕВРОПА. С университетските кариерни центрове работим успешно - осигурявайки - летни позиции и стажове за настоящи студенти (издавайки им документи за завършен стаж) и позиции и стажове в България и чужбина за вече завършили.


За улеснение на клиентите ни вече получили одобрение по някоя от програмите ни, имаме договори с Bulgaria Air и редица други авиокомпании, и като корпоративен партньор предлагаме нашите отстъпки за самолетни билети на клиентите си...

Притежаваме:

ЛИЦЕНЗ № 1707 за посредничество за работа в чужбина

ЛИЦЕНЗ № 1909 за посредничество в Република България

Удостоверение от комисията за защита на личните данни № 0053323

Присъединете се към страницата на Слава7 във Фейсбук!

  

Самолетни билети на ниски цени:

София-Ларнака-София*
и София-Лондон-София*

ПАРТНЬОРИ:

facebook facebook facebook facebook